Onze werkwijze

Uw wensen
Persoonlijke benadering. Luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Overleggen van de mogelijkheden. Dat is de manier waarop Trabes exact en volgens uw wensen uw plan laat uitvoeren.
Of het nu gaat om een dakkapel, serre, garage, verbouwing of een geheel nieuwe woning.

Mee denken
Natuurlijk, plannen maken is investeren. Trabes denkt actief met u mee, zodat u deze investering ruimschoots terug verdient.

U blijft geïnformeerd
Trabes verzorgt alle tekeningen en berekeningen die nodig zijn voor de omgevingsvergunning en onderhoudt de contacten met de gemeente. Uiteraard wordt u volledig op de hoogte gehouden van het verloop van de vergunningsaanvraag en de gemaakte afspraken.

Adviseren voor…
Ook bij het zoeken naar de juiste aannemer helpt Trabes u. Kennis van de markt is daarbij essentieel. Door het leveren van hoogwaardige bouwkundige tekeningen met eventueel een werkomschrijving of bestek heeft de aannemer een gedegen basis voor de prijs bepaling. U kunt op deze manier een goede vergelijking maken. Uiteraard adviseert Trabes u hier graag over.

… en controle tijdens de uitvoering
Indien gewenst kan Trabes een vinger aan de pols houden in de uitvoeringsfase zodat de bouw van uw project soepel verloopt met zo weinig mogelijk overlast. U wilt natuurlijk gewoon uw dagelijkse dingen blijven doen. Alles in goed overleg met de aannemer en u.

Bel 050 – 2 800 800 voor meer informatie of stel hier je vraag.