Over Trabes

Wie is en wat is Trabes?

120321d70022374_BW-smal_kleiner-5Verleden
De drijvende kracht achter Trabes ben ik, Robert van der Laan; ik heb de opleiding algemene bouwkunde gevolgd aan de HTS te Groningen. Na mijn opleiding heb ik op diverse architectenbureaus gewerkt. De laatste tien jaar bij een werkgever, heb ik mijn werkervaring opgedaan bij een bouwkundig adviesbureau. Dit bureau heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers, waaronder veel architectenbureaus maar ook bijvoorbeeld de Rijksgebouwen Dienst. Hier heb ik architectuur met de bouwkundige techniek leren combineren.

Heden
Trabes is een zich ontwikkelend bedrijf. Tegenwoordig wordt er veel geroepen over ecologisch bouwen, Cradle to Cradle is inmiddels een mode woord. Natuurlijk is de omgeving waarin wij wonen belangrijk. Ik zal in mijn adviezen daarom zeker rekening houden met onze toekomst, maar wel op een praktische manier toegepast. Denk maar eens aan hergebruik/herbestemming van een gebouw; dat is een hele eenvoudige gedachte waarmee je direct voorkomt dat er een hoop (sloop)afval in de natuur terecht komt.

Toekomst
De toekomst is een steeds opnieuw veranderende omgeving. Hierin moet je als persoon en bedrijf in mee gaan. Soms de grenzen zoekend van wat mogelijk is, soms de meest voor de hand liggende oplossing nemend. Dat betekend dat je je nek moet durven uitsteken, en je je neus wel eens stoot. Leren noemen we dat. Zo leert en ontwikkeld Trabes zich.

Wat betekent Trabes?

Trabes is het Latijnse woord voor balk of balken. Balken worden in de bouw zeer divers toegepast. Ondersteunen, overbruggen en verbinden. Dat is ook wat Trabes doet, een ondersteunende rol spelen voor zowel particuliere en zakelijke klanten. Maar ook de brug of verbinding zijn tussen gemeenten, aannemers en de klant.
Service en klantgerichtheid staan bij mij voorop.

Neemt u rustig de tijd om mijn site en projecten te bekijken. Heeft u vragen over hoe ik u van dienst kan zijn, bel 050 – 2 800 800 voor meer informatie of stel hier uw vraag.